Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το 2-2 της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία αναφέρθηκε στα κέρδη από το παιχνίδι κόντρα στους πανίσχυρους Γάλλους.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το 2-2 της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία αναφέρθηκε στα κέρδη από το παιχνίδι κόντρα στους πανίσχυρους Γάλλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογέτ:

Για το αν περίμενε καλύτερο τέλος στον όμιλο:

«Θα ήταν απροσδόκητο να περιμένουμε νίκη. Η απόδοσή μας, η συμπεριφορά μας, ο τρόπος που πανηγυρίσαμε τα γκολ, ήταν θετικά για το μέλλον».

Για τα ματς του Μαρτίου και αν βοήθησε το με Γάλλους:

«Χωρίς αμφιβολία, ο τρόπος που ‘υποφέραμε’, που κρατήσαμε, τρέξαμε είναι ένα συν, είναι μία δύναμη για τη συνέχεια, ακόμη και αν είναι διαφορετικός αντίπαλος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον Ντεσάμπ και τι του είπε στην αγκαλιά τους:

«Μου είπε ότι κάνεις τα πάντα για να μην βρεθείς απέναντι μου στον πάγκο».

Για την κλεισμένη φωνή του:

«Η προπόνηση ήταν συγκεκριμένη, υπήρχαν φωνές, έκανε κρύο και έτσι γι’ αυτό είναι έτσι η φωνή μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!