Ο Γιουσούφ Οφανά τόνισε πως οι Έλληνες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά οι Γάλλοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν.

Ο Γιοσούφ Φοφανά πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ στην OPAP Arena και με αυτόν τον τρόπο χάρισε στη Γαλλία το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ελλάδα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των Τρικολόρ παραδέχθηκε πως η Ελλάδα έπαιξε καλά. Ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα του ήταν αυτή που κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φοφανά:

«Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurélien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.

Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!