Ξέσπασε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σχετικά με το στέγαστρο του Δημοτικού γήπεδο Σερρών.

Ξέσπασε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σχετικά με το στέγαστρο του Δημοτικού γήπεδο Σερρών.

Θυμίζουμε πως το Δημοτικό γήπεδο Σερρών κρίθηκε ακατάλληλο λόγω της κακής κατάστασης του στεγάστρου κι έτσι η έδρα του Πανσερραϊκού έκλεισε προσωρινά για να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, τα «λιοντάρια» θέλησαν να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο πως το στέγαστρο παραμένει στη θέση του παρά τους δυνατούς ανέμους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Μπορεί το Σαββατοκύριακο η ένταση των ανέμων να άγγιξε, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα 12 μποφόρ, ωστόσο το στέγαστρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών είναι ακόμη εδώ, αγέρωχο, αφήνοντας τα προβλήματα για άλλες εγκαταστάσεις και αντέχοντας περισσότερο από τις εκτιμήσεις. Λογικό… Κατά τα άλλα, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20/11 οι εργασίες αποξήλωσης του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!