Η Ουγγαρία εδώ και λίγες ώρες έχει θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League είτε το 2026 είτε το 2027.

Η Ουγγαρία εδώ και λίγες ώρες έχει θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League είτε το 2026 είτε το 2027.

Μάλιστα, ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο «Puskás Aréna» -χωρητικότητας 67.155 θεατών-όπως ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου Γιένο Σίπος.

Η άλλη υποψήφια είναι η Ιταλία, η οποία έχει παρουσιάσει την πρόθεσή της να διοργανώσει κάποιους από τους δύο τελικούς στο στάδιο «San Siro» του Μιλάνου. Ουγγαρία

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η επόμενη σημαντική ημερομηνία θα είναι ο Φεβρουάριος του 2024, όταν η UEFA, αφού εξετάσει την αίτηση, θα κάνει σχόλια και προτάσεις για το υλικό που υποβλήθηκε. Η UEFA θα ανακοινώσει τους χώρους διεξαγωγής των δύο τελικών τον προσεχή Μάιο», ανάφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ουγγρικής ομοσπονδίας.

Το γήπεδο «Puskás Arena», έχει φιλοξενήσει το Σούπερ Καπ της UEFA το 2020, όταν η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε τη Σεβίλλη (2-1) , ενώ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Σεβίλλη κέρδισε το Europa League 2022-23 εναντίον της Ρόμα.(1-1/ 4-1 στα πέναλτι).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!