Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Ζαλκίρις και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δηλώσουν παρών οι ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για μια ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στη Euroleague, αυτή τη φορά απέναντι στην Ζαλκίρις τη προσεχή Παρασκευή.

Μάλιστα, η σημερινή προπόνηση της ομάδας είχε ευχάριστα μαντάτα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σακίλ ΜακΚίσικ να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ μέρος αυτής έβγαλε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεδομένη είναι η απουσία του Αμερικανού γκαρντ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου κόντρα στη Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα και θα παραμείνει εκτός για διάστημα ενός μήνα. Ολυμπιακός

Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στη «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε στη Euroleague, με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα και απέναντι στη λιθουανική Ζαλγκίρις Κάουνας, θα διεκδικήσει μία τρίτη διαδοχική και έκτη στο σύνολο νίκη, στην Ευρώπη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!