Χαμός στα αποδυτήρια των ΗΠΑ μετά την αποβολή του Σερτζίνιο Ντεστ, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο Σερτζίνιο Ντεστ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με το κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, για τον δεύτερο αγώνα α των προημιτελικών του CONCACAF Nations League. Αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί σε διάστημα 30 δευτερολέπτων δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί. Η αντίδραση αυτή όμως δεν άρεσε καθόλου στον αρχηγό Τιμ Ριμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής έκρινε ότι η μπάλα είχε φύγει άουτ αλλά ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αϊντχόφεν είχε αντίθετη άποψη. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας είδε δύο κίτρινες κάρτες, έδωσε ένα φιλί στον αέρα στον διαιτητή και στο δρόμο για τα αποδυτήρια τσακώθηκε με δύο συμπαίκτες του.

Ένταση που συνεχίστηκε στο τέλος του παιχνιδιού σε συνέντευξη Τύπου. Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Τιμ Ριμ δεν μάσησε τα λόγια του κι εξέφρασε τη δυσφορία του με την πλευρά: «Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα εδώ δημόσια που έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Γενικότερα είναι παντελής έλλειψη σεβασμού για τα παιδιά που παίζουν, για τα παιδιά που είναι στον πάγκο και για μένα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!