Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται για την υγεία του Κώστα Νεστορίδη!

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται για την υγεία του Κώστα Νεστορίδη! Νεστορίδης

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του μεγάλου θρύλου της ΑΕΚ, με μία ανάρτηση του στο Facbook το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) γνωστοποίησε πως οι εξελίξεις είναι θετικές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Τελικά είχες φυλάξει την καλύτερη ντρίμπλα…για τώρα…. Αισιόδοξα τα μηνύματα.. αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή πού τού χορήγησαν οι γιατροί…!!! Ευχαριστούμε τους Γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό τού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός… για όλη την προσπάθεια…!! Ευχαριστούμε και όλους σας για τα μηνύματα και τίς ευχές σας να είστε όλοι καλά..!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νεστορίδης.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Νεστορίδης πριν λίγες μέρες νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο, διότι είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!