Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο πλαίσιο του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο πλαίσιο του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η 27χρονη σκοπεύτρια κατετάγη ένατη μεταξύ των 14 αθλητριών που έλαβαν μέρος στον σημερινό (22/11) προκριματικό του αγωνίσματος και έμεινε στις… λεπτομέρειες εκτός της πρώτης οκτάδας που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις αθλήτριες διεκδίκησαν τα τελευταία δύο «εισιτήρια» για τον τελικό έχοντας σκορ 575/600. Αυτές ήταν η Πολωνή Κλαούντια Μπρες, η Κινέζα Ρανσίν Τζιάνγκ και η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κατάταξη και η πρόκριση στον τελικό να κριθούν από την απόλυτη ακρίβεια (κεντρικά δεκάρια). Η Μπρες με 18 και η Τζιάνγκ με 15 κεντρικά δεκάρια συνέχισαν στον τελικό, ενώ η Κορακάκη με 11 κεντρικά δεκάρια έμεινε εκτός και κατετάγη ένατη.

Για την ιστορία, σκοπεύτριες από την Κίνα κατέκτησαν τα τρία μετάλλια στο αγώνισμα, με την Σούε Λι (244.7) να αφήνει πίσω της τη Ναν Ζάο (243.6) και τη Ρανσίν Τζιάνγκ (223.4).

Στο μεταξύ, αύριο το πρωί (22/11) θα διεξαχθεί το πρώτο σκέλος του σκητ, με τους πρώτους 75 στόχους σε άνδρες και γυναίκες, ενώ την Πέμπτη (23/11) είναι προγραμματισμένο το δεύτερο σκέλος με τους υπόλοιπους 50 στόχους. Τα ελληνικά «χρώματα» εκπροσωπεί στις γυναίκες η Έμμα Κατζουράκη, ενώ στους άνδρες αγωνίζονται οι Νίκος Μαυρομάτης και Μάκης Μίτας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!