Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δέχτηκε κάρτα στον εκτός έδρας αγώνα της Γεωργίας με την Ισπανία και δεν θα μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στον ημιτελικό των play offs του Nations League.

Η Γεωργία τερμάτισε στην 4η θέση του 1ου ομίλου, ωστόσο, θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία της μέσω των play off των ομάδων που κατέκτησαν τις πρωτιές στους ομίλους των League A, B, C του Nations League και είναι πιθανός αντίπαλος της Ελλάδας, στον τελικό των αγώνων κατάταξης. Κβαρατσχέλια 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μέχρι να φτάσει εκεί όμως, η ομάδα της Γεωργίας θα χρειαστεί να παίξει έναν ημιτελικό με το Λουξεμβούργο ή Αζερμπαϊτζάν (αν το Καζακστάν νικήσει τη Σλοβενία και πάρει τη 2η θέση στον 8ο όμιλο) χωρίς το μεγάλο αστέρι της Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο σούπερ σταρ της Νάπολι, που σκόραρε και στο παιχνίδι της Κυριακής (19/11) με την Ισπανία (ήττα με 3-1) αντίκρισε στο 75ο λεπτό την τρίτη κίτρινη κάρτα του στα προκριματικά κι ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μείνει εκτός λόγω τιμωρίας απ’ τον ημιτελικό των Γεωργιανών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!