Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στις επόμενα σχέδιά του αλλά και στο αγωνιστικό κόμματι της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το «Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού», αναφέρθηκε στις επόμενα σχέδιά του αλλά και στο αγωνιστικό κόμματι της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport»:

«Θέλω να γίνονται όλα τέλεια. Μου αρέσει η τελειότητα. Κι αν τρελαθήκατε με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με το Μουσείο της ΑΕΚ θα πάθετε την πλάκα σας. Προχωράμε. Σε δύο μήνες θα είναι έτοιμο. Έχω παραγγείλει δύο μεγάλα σιδερένια αγάλματα , σαν αυτά που έχουν στην Αγγλία. Θα είναι του Νεστορίδη και του Παπαϊωάννου, και θα τα βάλω έξω από το γήπεδο, στους καταρράκτες. Αυτό είναι ιστορία, να τους βλέπει όλος ο κόσμος. Και η πλατεία (του αετού) μού αρέσει έτσι όπως έχει γίνει. Να τη χαίρεται ο κόσμος».

Για το πρωτάθλημα:

«Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχω εμπιστοσύνη σε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλοι ασχολούνται με εμάς. Έχουν τρελαθεί που το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια. Εμείς αυτό το πρωτάθλημα θέλουμε, στα ίσια, αυτή είναι η ΑΕΚ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Είναι τεράστιος προπονητής και άνθρωπος. Με κέρδισε από την πρώτη συνέντευξη που έκανα μαζί του για να τον πάρω στην ΑΕΚ. Τον αγαπάνε όλοι οι παίκτες. Του έχω δώσει τα κλειδιά. Του έχουμε κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τον θέλουμε κοντά μας».

Για τον Λιβάι Γκαρσία:

«Μου έδιναν 21,5 εκατ. ευρώ για το 60% (σ.σ.: το υπόλοιπο 40% το έχει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ο μάνατζερ του παίκτη). Αλλά δεν ήθελα να τον πουλήσω. Είναι παικταράς, τον ήθελα εδώ, να τον χορτάσω, να τον ξεζουμίσω».

Για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει μπάτζετ αυτή τη στιγμή 42 εκατ. ευρώ και έσοδα 45 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζω την Ευρώπη και το αν θα γίνει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!