MVP της 7ης αγωνιστικής στη Basket League αναδείχθηκε ο Άλεκ Πίτερς.

Για πρώτη φορά αναδεικνύεται MVP μίας αγωνιστικής της Basket League, από την έλευσή του στην Ελλάδα, ο Άλεκ Πίτερς.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, στους 13 μήνες που φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, αναδείχτηκε MVP της 7ης αγωνιστικής. Μετά από την εξαιρετική εμφάνισή του στη Euroleague, στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Πίτερς ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών και στο ματς με το Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το οποίο έληξε με ρεκόρ πόντων την τρέχουσα σεζόν για τον Ολυμπιακό (83-111).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στα ματς της Basket League του προηγούμενου τριημέρου.

Ο Πίτερς πέτυχε 25 πόντους με 4/4 βολές, 3/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, είχε 4 κερδισμένα φάουλ, έκανε 2 κλεψίματα, ενώ υπέπεσε σε 2 λάθη σε 27’ και 34’’ συμμετοχής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!