Φρένο στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που μετρά σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. από Παναθηναϊκό, Μπουργκ, ΠΑΟΚ), προσδοκά να βάλει αύριο, υποδεχόμενος για την 8η αγωνιστική του Eurocup, την Ουλμ (20:00, Novasports Prime), ο Άρης.

Φρένο στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που μετρά σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. από Παναθηναϊκό, Μπουργκ, ΠΑΟΚ), προσδοκά να βάλει αύριο, υποδεχόμενος για την 8η αγωνιστική του Eurocup, την Ουλμ (20:00, Novasports Prime), ο Άρης.

Παιχνίδι για το οποίο ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία (βαρύ διάστρεμμα), από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, απέναντι στον ΠΑΟΚ (18/11), Ίσμαελ Σανόγκο. Στην αποστολή, αντίθετα, χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει αγωνιστικά τις υπηρεσίες του, θα συμπεριληφθεί ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς. Θα συμβεί αυτό για πρώτη φορά ύστερα από το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη ο Λετονός πάουερ φόργουορντ στην, εκτός έδρας, ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στη Λιετκάμπελις (10/11).   Άρης

«Εχουμε αύριο ένα δύσκολο ματς, το οποίο περιμένουμε με ενδιαφέρον. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική, αθλητική ομάδα, πρωταθλήτρια στη χώρα της και, αυτήν τη στιγμή, πρώτη στη βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος. Παίρνουν πόντους στον αιφνιδιασμό, έχουν καλή χημεία. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο μέσα από την άμυνα, χρειάζεται να είμαστε έξυπνοι, να ‘διαβάζουμε’ σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να πάρουμε έτσι τη νίκη», σχολίασε σήμερα, μιλώντας, στο Αλεξάνδρειο, σε εκπροσώπους του Τύπου, ο προπονητής του Αρη. Άρης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

 Πρόσθεσε λέγοντας ο Γιάννης Καστρίτης:

«Σε κάθε ματς έχουμε να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Οσοι θα κληθούν να καλύψουν αύριο την απουσία του Σανόγκο, θα το κάνουν στο 100%. Ο Μπλουμπεργκς έκανε προπόνηση χθες. Δεν είναι έτοιμος. Υπό κανονικές συνθήκες και αν δεν έλειπε ο Σανόγκο, δε θα έπρεπε να είναι στην αποστολή. Θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κανονικά σε επίπεδο συνεισφοράς».

Κατέληξε επισημαίνοντας:

«Μετά από κάθε ατυχές αποτέλεσμα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι κάναμε λάθος στα παιχνίδια που χάσαμε τελευταία. Πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε πιο έξυπνοι για να ανταγωνιστούμε τους πρωταθλητές και πρωτοπόρους, αυτήν τη στιγμή, στη βαθμολογία, Γερμανίας.

Είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σου, με τη συχνότητα που δίνουμε τους αγώνες μας. Υπάρχει μια κοινή νόρμα στα 3 τελευταία ματς που χάσαμε. Επιστρέψαμε σε αυτά, καλύπτοντας τη διαφορά με την οποία χάναμε στο σκορ- κυρίως στα ματς με την Μπουργκ και τον ΠΑΟΚ- αλλά δεν τα καταφέραμε. Δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα πράγματα. Χρειάζεται να είμαστε ο εαυτός μας και όλα θα πάνε καλά. Άρης

Δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, κανένας δεν είναι ρομπότ. Όταν έχεις να διαχειριστείς παιχνίδια υψηλού επιπέδου, πολλές φορές νιώθεις ότι είσαι έτοιμος, αλλά οργανικά δεν είσαι. Οσο πιο πολύ το συναντάμε, τόσο πιο έτοιμοι θα είμαστε. Αύριο πιστεύω πως θα είμαστε ακριβώς έτσι όπως πρέπει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!