Η ΑΕΚ ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να δώσει έναν σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ και οι οπαδοί της αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να δώσει έναν σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Έτσι, η διοίκηση της ΑΕΚ έβγαλε σε κυκλοφορία ορισμένα εισιτήρια για το ματς στην Ολλανδία τα οποία σε μικρό χρονικό διάστημα έγιναν ανάρπαστα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έχει πάρει συνολικά 2600 εισιτήρια για το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και φυσικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

Και πλέον οι όποιες ελπίδες, αν υπάρχουν τέτοιες, για οπαδούς της Ένωσης να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι για το παιχνίδι στις 14 Δεκέμβρη, είναι οι επιστροφές που τυχόν θα κάνουν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών. Άλλωστε πρόκειται για ένα ματς, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σ’ έναν τελικό πρόκρισης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!