Με το «δάκτυλο στην σκανδάλη» περιμένει πλέον η UEFA την ΑΕΚ και το «πέταλο» των οργανωμένων στην OPAP Arena θα κλείσει με την παραμικρή (επόμενη) παρασπονδία.

Με το «δάκτυλο στην σκανδάλη» περιμένει πλέον η UEFA την ΑΕΚ και το «πέταλο» των οργανωμένων στην OPAP Arena θα κλείσει με την παραμικρή (επόμενη) παρασπονδία. Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε στην ΑΕΚ ποινή με την οποία οι θύρες 18 έως 25 θα παραμείνουν κλειστές για μία αγωνιστική, με διετή αναστολή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ποινή αφορά όσα έγιναν στο ματς με τη Μαρσέιγ και σημαίνει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια, οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη του παρατηρητή, θα σημαίνει αυτόματα ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των οργανωμένων της, στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της. Όπως επεσήμαναν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τα παραπτώματα αφορούν καπνογόνα, στρόμπο, πυροτεχνήματα καθώς και κατειλημμένοι διάδρομοι.

Επίσης, η ποινή περιλαμβάνει και πρόστιμο 76.000 ευρώ, που έρχεται να προστεθεί στις 82.000 ευρώ που έχει ήδη πληρώσει η ΑΕΚ. «Σε λίγο θα παίζουμε στην Ευρώπη για να κατακτούμε βαθμούς ώστε να πληρώνουμε τα πρόστιμα» σχολίαζαν σκωπτικά από την ΠΑΕ, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα στους φίλους της ομάδας να επιδείξουν μεγαλύτερη προσοχή και σύνεση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!