Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε-Αίγυπτος με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε-Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Τρεζεγκέ αλλά στο 89ο λεπτό ο αγώνας αφού εισέβαλλαν οπαδοί των γηπεδούχων για να τον χτυπήσουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην αρχή θεωρήθηκε πως θέλουν να τον αγκαλιάσουν αλλά όταν έγιναν σαφείς οι προθέσεις τους χρειάστηκε να υπάρξει η παρέμβαση των σεκιούριτι, αλλά και των συμπαικτών του Σαλάχ που απέτρεψαν τα χειρότερα.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή και εν τέλει ο αγώνας ολοκληρώθηκε αλλά ο Σαλάχ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από στρατιώτες και αστυνομικούς προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!