«Ροντέο» έγινε η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΘ.

«Ροντέο» έγινε η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο αγώνας αποτελούσε ντέρμπι κορυφής, αφού τις δύο ομάδες που βρίσκονταν αντίστοιχα στην πρώτη και τρίτη θέση, τις χώριζαν τέσσερις βαθμοί.

Ακριβώς η μεγάλη σημασία του αγώνα προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και κορυφώθηκε στο 79ο λεπτό μετά από ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ρήγα και αριστερά προς το πλάγιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα αίματα «άναψαν» από ένα σκληρό μαρκάρισμα και ακολούθησε μία γενικευμένη σύρραξη με σφαλιάρες, κλωτσιές, σπρωξίματα, μπουκάλια από την εξέδρα, αλλά και την εισβολή κάποιων οπαδών.

Δείτε το συμβάν στο 1:43:00 του βίντεο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!