Η Μίλαν σύμφωνα με δημοσιεύματα της Gazzeta dello sport, έχει βάλει στα ραντάρ της τον Καναδό επιθετικό της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ. 

Η Μίλαν σύμφωνα με δημοσιεύματα της Gazzeta dello sport, έχει βάλει στα ραντάρ της τον Καναδό επιθετικό της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ.

O Ντέιβιντ θεωρείται ως μια ιδανική λύση για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, με τους ανθρώπους στη Μίλαν να έχουν εντοπίσει προβλήματα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Μετακόμισε στη Γαλλία το 2020 από τη Γάνδη για 27 εκατ. ευρώ. Ξεχωρίζει για την εκτελεστική του δεινότητα και με τα δύο πόδια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τη στιγμή μάλιστα που η Λιλ φαίνεται να έχει ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις από τα 60 στα 40 εκατομμύρια ευρώ, το όνομά του έχει γίνει ακόμα πιο θελκτικό για τους Ιταλούς.

Τη φετινή περίοδο ο 23χρονος έχει καταγράψει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Λιλουά με απολογισμό τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!