Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την «μεγάλη βόμβα», που… ακούει στο ονοματεπώνυμο, Αντουάν Γκριεζμάν. Αυτό τουλάχιστον, αποκαλύπτουν οι ισπανικές εφημερίδες «Mundo Deportivo» και «El Nacional», που αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο συμβόλαιο του «Γκριζού», υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας τον έμπειρο άσο, μια οικονομικά εφικτή περίπτωση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα στα σχετικά δημοσιεύματα, επισημαίνεται πως έχουν αρχίσει οι σχετικές διαπραγματεύσεις με το περιβάλλον του Γκριεζμάν, για τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος έχει έτοιμη πρόταση με εβδομαδιαίες απολαβές 400.000 ευρώ, χρήματα σχεδόν τριπλάσια απ΄ όσα εισπράττει στους Μαδριλένους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!