O Γουόρεν Ζαίρ-Εμερί, υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο στη χθεσινή ευρεία νίκη (14-0) των «Μπλε» κόντρα στο Γιβραλτάρ (14-0) στη Νίκαια.

O Γουόρεν Ζαίρ-Εμερί, υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο στη χθεσινή ευρεία νίκη (14-0) των «Μπλε» κόντρα στο Γιβραλτάρ (14-0) στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα, αποχώρησε από την εθνική ομάδα και θα πρέπει να απουσιάσει αρκετούς αγώνες εν αναμονή πρόσθετων εξετάσεων.

Σίγουρα, όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα rmc, δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Γαλλίας σε ηλικία  μόλις 17 ετών, 8 μηνών και 10 ημερών, όπου σημείωσε το πρώτο του γκολ αλλά τραυματίστηκε στην ίδια ενέργεια, στο 16ο λεπτό του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γουόρεν Ζαίρ-Εμερί αποχώρησε από την εθνική και επέστρεψε  σήμερα (19/11) στο Παρίσι. Φσικά θα είναι εκτός για την αναμέτρηση με την Ελλάδα ( 21/11-21:45.) αλλά  και για αρκετούς αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ακριβής διάρκεια της απουσίας του είναι ακόμη άγνωστη. Οι επόμενες εξετάσεις θα το καθορίσουν, αλλά ο παίκτης που χρησιμοποιεί περισσότερο ο Λουίς Ενρίκε από την αρχή της σεζόν θα πρέπει να χάσει τουλάχιστον τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι αγώνες αυτοί θα αφορούν τη συνάντηση με την Μονακό την Παρασκευή, ανοίγοντας τη 13η ημέρα της Ligue 1, τον αγώνα του Champions League. εναντίον της Νιούκαστλ στις 28 Νοεμβρίου στο Παρίσι, και δύο άλλες αναμετρήσεις ς της Ligue 1 στη Χάβρη και εναντίον της Ναντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!