Ο πατήρ Ντίαζ μίλησε συγκεκριμένα για την καριέρα του γιου του και το όνειρό του να παίξει στην Μπαρτσελόνα, φιλοδοξία που είχε από μικρός.

Προσφάτως αφεθείς ελεύθερος από τους Κολομβιανούς αντάρτες μετά από 12 ημέρες αιχμαλωσίας, ο Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, πατέρας του άσου της Λίβερπουλ, παραχώρησε συνέντευξη στο Win Sport TV.

Ο πατήρ Ντίαζ μίλησε συγκεκριμένα για την καριέρα του γιου του και το όνειρό του να παίξει στην Μπαρτσελόνα, φιλοδοξία που είχε από μικρός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Γνωρίζω πολύ λίγα για την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Λουίς είναι πιστός υποστηρικτής του συλλόγου, θα ήταν όνειρό του να παίξει για την Μπάρτσα μια μέρα», παραδέχτηκε.

«Είναι αφοσιωμένος και πολύ πειθαρχημένος. Αν υπάρχει περίπτωση να πάει, δεν θα είχα πρόβλημα γιατί είναι μεγάλος σύλλογος. Αλλά μέχρι τώρα, πρέπει να ευχαριστήσουμε την Πόρτο και τη Λίβερπουλ για την εμπιστοσύνη τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!