Με το... ενάμιση πόδι στην τελική φάση του EURO 2024 βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (18/11) η Κροατία.

Με το… ενάμιση πόδι στην τελική φάση του EURO 2024 βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (18/11) η Κροατία. Γνωρίζοντας από πριν για τη «γκέλα» της Ουαλίας στο Γερεβάν με την Αρμενία (1-1), η «Χρβάτσκα» έκανε το καθήκον της στη Ρίγα και με το 2-0 επί της ουραγού Λετονίας ανέβηκε στην 2η θέση του 4ου ομίλου, αφήνοντας στην 3η τους Ουαλούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική με την «αδιάφορη» βαθμολογικά Αρμενία στο Ζάγκρεμπ για να «σφραγίσει» την 2η θέση και το δεύτερο «εισιτήριο» από το γκρουπ (έχει ήδη προκριθεί η Τουρκία) για το Βερολίνο και να στείλει την Ουαλία στα play offs, άσχετα με το τι θα κάνει το συγκρότημα του Ρόμπερτ Πέιτζ στο εντός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Τουρκία.

Σε ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, για τον 9ο όμιλο, η προτελευταία Λευκορωσία πέτυχε την 2η νίκη της στο γκρουπ με 1-0 επί της Ανδόρας, η οποία παραμένει χωρίς νίκη μετά από 9 αγώνες (0-2-7).

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

4ος όμιλος

Αρμενία-Ουαλία 1-1 (5΄ Ζελαραγιάν – 45΄+2 αυτ. Τικνιζιάν)
Λετονία-Κροατία 0-2 (7΄ Μάγερ, 16΄ Κράμαριτς)
Ρεπό: Τουρκία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!