Ο Χάρι Κέιν μετρά 17 γκολ στη Μπουντεσλίγκα αλλά όπως αποκάλυψε δεν τον νοιάζει κάποιο ρεκόρ αλλά να βοηθάει τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου και δεν έχασε καθόλου χρόνο στο να προσαρμοστεί στη Γερμανία μετά τη μετακίνησή του. Ήδη έχει 21 γκολ στο ενεργητικό του για τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 17 γκολ σε μόλις 11 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Η εκρηκτική αρχή του αρχηγού της Αγγλίας στη σεζόν έχει πείσει τους οπαδούς και τους κριτικούς ότι μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός είχε σκοράρει 41 γκολ σε μια σεζόν, θέτοντας ρεκόρ, καθώς απήλαυσε μια υπερ-παραγωγική περίοδο την σεζόν 2020-21. Ωστόσο, ο ίδιος ο Κέιν έχει τονίσει πως παρά τα 17 του γκολ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου δεν σκέφτεται το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και επικεντρώνεται στο να βοηθάει την ομάδα στα παιχνίδια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ένας θρύλος στη Μπάγερν και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς μας. Έθεσε τον πήχη τόσο ψηλά. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να μιλάω για συγκεκριμένους αριθμούς» δήλωσε στο «FourFourTwo». «Δεν είναι εκεί η προσοχή μου. Το πιο σημαντικό είναι να παίζω καλά και να βοηθώ την ομάδα, αλλά χαίρομαι που ξεκίνησα καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Ο Κέιν άφησε την Τότεναμ έχοντας σκοράρει 213 γκολ στην Premier League και βρίσκεται μόλις 48 γκολ μακριά από το να σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος όλων των εποχών του Άλαν Σίρερ. Όταν ρωτήθηκε εάν σκέφτεται ακόμα το ρεκόρ του θρύλου της Νιούκαστλ, ο 30χρονος απάντησε: «Όχι, δεν είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Κάθε χρόνο τον παίρνω όπως έρχεται και παίρνω τις καλύτερες αποφάσεις για τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο. Η προσοχή μου είναι μόνο στο να προσπαθώ να επιτύχω εδώ, να προσαρμοστώ στην γερμανική ζωή και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για τη Μπάγερν Μονάχου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!