Ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες δίνει ακόμη μια ευρωπαική μάχη εκτός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Φράιμπουργκ και φυσικά θα έχει μαζί του τον 12ο παίκτη.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες δίνει ακόμη μια ευρωπαική μάχη εκτός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Φράιμπουργκ.

Από αυτήν την προσπάθεια, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει ο κόσμος της ομάδας ο οποίος θα δώσει δυναμικό παρών.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει περισσότερα από 3.000 εισιτήρια τα οποία και θα τεθούν προς διάθεση τη Δευτέρα (20/11) το πρωί ενώ η τιμή τους είναι 29 ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η σχετική ενημέρωση μάλιστα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Freiburg που θα διεξαχθεί στο «Europa Park Stadion» την Πέμπτη 30/11/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα 20/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός, 1, εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας, ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γερμανία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 29€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!