Οι δηλώσεις του Χάρι Κέιν για τη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι.

Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην Μπάγερν κράτησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου σε αγωνία για αρκετές εβδομάδες το καλοκαίρι. Περισσότερο όμως από όλους τον 30χρονο επιθετικό , αφού  άλλωστε ήταν η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

«Ήταν μια αρκετά τρελή εμπειρία για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Άγγλος επιθετικός σε μια συνέντευξη στο «FourFourTwo», δίνοντας…πληροφορίες γύρω από τη συμφωνία τεσσάρων χρόνων των 95 εκατομμυρίων.

«Δεν ήξερα πραγματικά τι να περιμένω καθώς ήμουν στην Τότεναμ για 19 χρόνια και ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί. Έτσι έφυγα από τη ζώνη άνεσής μου,  για πρώτη φορά ένιωσα πώς λειτουργούν αυτές οι μεταγραφές και να είμαι μέρος τους», πρόσθεσε ο Κέιν, ο οποίος έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Bundesliga, αφού μαζί με τα μπόνους μπορεί το κόστος να φτάσει έως και τα 120 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας σκόραρε 278 φορές σε 430 αγώνες για την Τότεναμ και έδωσε επίσης 64 ασίστ. Στη Μπάγερν μετά από 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 21 γκολ και επτά ασίστ.

«Την περασμένη σεζόν επικεντρώθηκα στην Τότεναμ και προσπάθησα να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα. Όταν τελείωσε η σεζόν, μίλησα μαζί τους και εξήγησα ότι ένιωσα ότι ήταν καιρός να προχωρήσω και να πιέσω τον εαυτό μου όσο πιο μακριά μπορούσα.

Μετά πήγα διακοπές και τότε άρχισαν οι συζητήσεις. Ήμουν σίγουρος ότι οι σύλλογοι θα έρθουν σε συμφωνία κάποια στιγμή», είπε ο Κέιν σχετικά με τη διαδικασία της μεταγραφής του στη Μπάγερν.

«Ξύπνησα το Σάββατο το πρωί στις 12 Αυγούστου, πήγα κατευθείαν στην προπόνηση, συνάντησα όλους τους παίκτες για πρώτη φορά και μετά παίξαμε το παιχνίδι εκείνο το βράδυ», τόνισε ο Κέιν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μόλις πριν ήμουν στο αεροδρόμιο. Όπως είπα, ήταν τρελό. Εκείνες τις πρώτες μέρες ένιωθα σαν να πηγαίνω σε ένα νέο σχολείο. Έχω ασχοληθεί με πολλούς από τους παίκτες της Μπάγερν στο παρελθόν, οπότε ήταν ωραίο να τους γνωρίσω όλους από κοντά.

Ήταν λίγο σουρεαλιστικό, αλλά ήθελα πολύ να ξεκινήσω», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς που έχω δει ποτέ. Θυμάμαι ακόμα τότε που αντίκρυσα  τις εξέδρες, άκουσα τα ντραμς, είδα όλα τα πανό και τις σημαίες. Αυτό μου προκάλεσε ανατριχίλα. Η κουλτούρα των οπαδών στη Γερμανία με εξέπληξε από την αρχή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!