O Μαρσέλο Μπιέλσα κατέρριψε ένα ρεκόρ νικώντας Βραζιλία και Αργεντινή στο ίδιο ημερολογιακό έτος από το 1960.

Ο Μαρσέλο «Ελ Λόκο» Μπιέλσα κάνει σπουδαία πράγματα μετά το νωθρό ξεκίνημα στον πάγκο της Ουρουγουάης και έσπασε ένα μυθικό ρεκόρ από το 1960.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ουρουγουάη κέρδισε για πρώτη φορά μετά το 1960 στο ίδιο ημερολογιακό έτος και τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Πλέον βρίσκεται δεύτερη στον πίνακα προκριματικών της CONMEBOL με 10 βαθμούς από τους πέντε αγώνες της και σε τροχιά πρόκρισης. Η επόμενη δοκιμασία είναι το βράδυ της Τρίτης, όταν υποδέχεται τη Βολιβία.

Ο Μπιέλσα δήλωσε μετά τον αγώνα με την Αργεντινή: «Δεν ήταν ένας αγώνας που καθορίστηκε από τακτικές επιλογές, αμυνθήκαμε πολύ και αρκετά καλά, πιέσαμε στην ανάκτηση της μπάλας, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στιγμές καλού ποδοσφαίρου», τόνισε συνοψίζοντας το 2-0 της ομάδας του επί της Αργεντινής, ενώ φρόντισε και να κατευνάσει τα… πνεύματα λέγοντας, «το να νικήσεις τον παγκόσμιο πρωταθλητή δεν σου δίνει τίποτα από αυτά που έχει πετύχει ο αντίπαλος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!