Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι και το γεγονός πως ανήκει πλέον στο MLS.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι και το γεγονός πως ανήκει πλέον στο MLS.

Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά Αμερικανών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ακόμα δύσκολο όταν κάποιος γυρίζει προς το μέρος μου και λέει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει τον Λιονέλ Μέσι να το πιστέψω, ξέρεις. Είναι μεγάλη περηφάνεια για μένα να έχω ως ιδιοκτήτης έναν τέτοιο παίκτη, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, στην ομάδα μας.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι το να φέρουμε τον Λίο στην Αμερική, όχι μόνο στο Μαϊάμι, ήταν το δώρο μας στην Αμερική και το MLS. Επειδή κάποιος σαν αυτόν αλλάζει το παιχνίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ξέρετε, κάποιος σαν αυτόν εμπνέει μια άλλη γενιά ποδοσφαιριστών. Και γι’ αυτό θέλαμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε πρωταθλήματα. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Αλλά ένας από τους λόγους που τον αγοράσαμε ήταν για να εμπνεύσουμε και την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών στην Αμερική. Να θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές. Οπότε με το να τον φέρουμε το πετυχαίνουμε αυτό κι είναι σημαντικό για εμάς”, είπε ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!