O Λούκα Μπάνκι χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως «βασιλιά των καλοκαιρινών μεταγραφών» υπογράμμισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν το physical game των «πράσινων».

Μετά τη νίκη της στον ιταλικό «εμφύλιο» της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο, η Βίρτους Μπολόνια δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ (17/11, 21:15), απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό της Λούκα Μπάνκι να χαρακτηρίζει τον αυριανό αντίπαλο του «βασιλιά των καλοκαιρινών μεταγραφών» και να υπογραμμίζει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν το physical game των «πράσινων».

«Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ο βασιλιάς των καλοκαιρινών μεταγραφών», είπε αρχικά ο Ιταλίας προπονητής και πρόσθεσε: «Με την άφιξη του Εργκίν Αταμάν έφεραν στην Αθήνα παίκτες του υψηλότερου επιπέδου με διεθνή εμπειρία, όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Ερνανγκόμεθ, ο Βιλντόσα και ο Γκραντ. Πρέπει να περιορίσουμε το physical game του Παναθηναϊκού, να απαντήσουμε στην άψογη φόρμα τους, προερχόμενοι από δύο νίκες και καθοδηγούμενοι από το ταλέντο και την προσωπικότητα του Σλούκα, του Βιλντόσα, του Γκραντ, του Γκριγκόνις και του νεοφερμένου Ναν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρέπει να δούμε και την εξαιρετική παρουσία του Μήτογλου, που κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις. Αποτελεί την κύρια απειλή για την ομάδα μας, μαζί με τη physical επιρροή των σέντερ, τη δημιουργικότητα και την επιθετική απειλή των γκαρντ τους. Μετά το Μιλάνο, ζητάμε από την ομάδα να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με υψηλή τακτική και ανταγωνιστική μορφή. Γνωρίζοντας πως η απόδοση της ομάδας μας και στις δύο πλευρές του παρκέ μπορεί να κατακτήσει μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, όπως το ΟΑΚΑ».

Από την πλευρά του ο Όγκνιεν Ντόμπριτς δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε ίσως την πιο δύσκολη πρόκληση, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα, που έχει χτίσει ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου. Ακόμα, θα παίξουμε σε μία καυτή έδρα, όπως το ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Και να χτίσουμε την ταυτότητά μας, ιδίως σε ένα παιχνίδι όπως το αυριανό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!