O Άλισον μετά την ήττα της Βραζιλίας από την Κολομβία, δήλωσε ότι η Σελεσάο οφείλει να παίζει πιο κυρίαρχο παιχνίδι, δε μπορεί να κερδίζεις με τη φανέλα.

Η Βραζιλία παρότι που προηγήθηκε κόντρα στη Κολομβία από νωρίς με γκολ του Μαρτινέλι, γνώρισε την ήττα με 2-1 μετά από δύο γκολ στο τέλος του συμπαίκτη του Λούις Ντίας. Μετά από την ήττα ο Άλισον δεν μάσησε τα λόγια του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κοιμηθήκαμε στις δύο σέντρες. Ήταν μία τεράστια πρόκληση απέναντι στην Κολομβία σε μια πολύ επιθετική ομάδα. Πάντα αντιμετωπίζουμε την πίεση, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις εδώ. Αν δεν κάνω λάθος, τις τελευταίες φορές που ήρθαμε μείναμε ισόπαλοι (τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες), αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ».

«Έκαναν πολλές σέντρες κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ για αυτό το είδος παιχνιδιού», είπε και αναφέρθηκε εν συνεχεία στον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ Λούις Ντίας:

«Είναι φίλος, συμπαίκτης. Νομίζω ότι σ’ αυτές τις στιγμές πρέπει να αφήνεις στην άκρη το ποδόσφαιρο. Του αξίζουν τα πάντα. Αλλά φεύγουμε από εδώ πολύ απογοητευμένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.

Η Βραζιλία πρέπει να δημιουργήσει περισσότερα, πρέπει να είναι πιο κυρίαρχη, δεν μπορείς να κερδίσεις με τη φανέλα, κερδίζεις με το παιχνίδι. Δεν κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!