Η UEFA επιβεβαίωσε νέες έδρες για τους επερχόμενους αγώνες της Μακάμπι Χάιφα και της Μακάμπι Τελ Αβίβ στις διασυλλογικές διοργανώσεις της.

Η UEFA επιβεβαίωσε νέες έδρες για τους επερχόμενους αγώνες της Μακάμπι Χάιφα και της Μακάμπι Τελ Αβίβ στις διασυλλογικές διοργανώσεις της.

Ως γνωστόν, η διεξαγωγή αγώνων στο Ισραήλ έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, λόγω της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας στη χώρα.

Κατά συνέπεια, ανακοινώθηκαν νέα σχέδια για τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του Europa League και της 3ης και 6ης στο Europa Conference League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Ρεν για τον 6ο όμιλο του Europa League (ο όμιλος του Παναθηναϊκού) θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ράικο Μίτιτς» στο Βελιγράδι, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο European Conference League με τη Ζόρια Λουχάνσκ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και τη Γάνδη την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν επίσης στη Σερβία αλλά στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League (1ος όμιλος), στην TSC Arena.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!