Μόντριτς: Η αποκάλυψη για την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τα... νερά που του έκανε η Τότεναμ.

Το καλοκαίρι του 2012 πραγματοποιήθηκε μια μεταγραφή που έμελλε να αλλάξει την ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λούκα Μόντριτς αποχώρησε από την Τότεναμ, μετά από μια φανταστική σεζόν και υπέγραψε στους Μαδριλένους, στους οποίους αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, όντας ο απόλυτος ηγέτης της μεσαίας γραμμής.

Πάντως το παρασκήνιο της μεταγραφής του στη Ρεάλ… έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Τότεναμ του έκανε την ζωή δύσκολη και πήγε να του “χαλάσει” την συμφωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με υπομονή και επιμονή όμως, ο Κροάτης σταρ κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο του!

«Ήξερα ότι η επίτευξη συμφωνίας για τη μεταγραφή μου δεν θα ήταν εύκολη. Ο νέος προπονητής της Τότεναμ με προέτρεψε να μείνω, αλλά αυτή τη φορά η απόφασή μου ήταν σταθερή και ήθελα να φύγω. Κύριε, μην υπολογίζετε σε εμένα. Ο Λέβι υποσχέθηκε ότι θα με άφηνε να φύγω αν με ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενοχλήθηκα όταν με ενημέρωσε ότι την επόμενη μέρα θα έπρεπε να φύγω με την ομάδα για τις ΗΠΑ. Η Τότεναμ μου δημιουργούσε πρόβλημα. Ακολούθησαν δύσκολες συζητήσεις. Μαλώσαμε. Με προέτρεψε να φερθώ επαγγελματικά. Απάντησα ότι δεν είχα σκοπό να πάω στις ΗΠΑ. Επέστρεψα στην Κροατία όταν η ομάδα έφυγε για το καλοκαιρινό camp. Ήταν ένα σκάνδαλο, οι σχέσεις έγιναν όλο και πιο τεταμένες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λέβι τρέλανε κυριολεκτικά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, ήταν αποφασισμένος να με έχει στην ομάδα. Ο Μουρίνιο μάλιστα τηλεφώνησε κάποτε στον Λέβι προσπαθώντας να τον πείσει να κλείσει άμεσα η μεταγραφή μου

Τελικά είχα μια συνομιλία με τον Levy στα τέλη Αυγούστου: “Πρόεδρε, θα σας παρακαλούσα να κρατήσετε τον λόγο σας, θα ήθελα να παίξω στο Ισπανικό Σούπερ Καπ εναντίον της Μπαρτσελόνα, μην μου αφαιρέσετε αυτήν την ευκαιρία”.

Μου είπε “θα σε αφήσω να φύγεις τη Δευτέρα”. Κυριακή 26 Αυγούστου: όλα τελείωσαν. Θα πήγαινα στη Μαδρίτη το επόμενο πρωί», ανέφερε ο Μόντριτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!