Ξεκάθαρες δηλώσεις από τον Φεντερίκο Κιέζα για την Εθνική ομάδα της Ιταλίας και την υπόθεση πρόκρισης.

Ξεκάθαρες δηλώσεις από τον Φεντερίκο Κιέζα για την Εθνική ομάδα της Ιταλίας και την υπόθεση πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, η Ιταλία δίνει κρίσιμο αγώνα πρόκρισης κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για το 3ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2024.

Το πόσο χρειάζεται η Ιταλία αυτό το τρίποντο το διατράνωσε με δηλώσεις του την Πέμπτη (16/11) ο Φεντερίκο Κιέζα, με τον εξτρέμ της Γιουβέντους να ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να διανοηθεί να γίνει το προσεχές Euro και να απουσιάζει από το μεγάλο αυτό ραντεβού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν είσαι στην εθνική Ιταλίας, κουβαλάς μία πολύ μεγάλη ευθύνη, την Παρασκευή θα παίξουμε ένα κομβικό μας για την πρόκριση. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που είμαι εδώ, δυστυχώς δεν συμμετείχα στα προηγούμενα ματς αλλά χαίρομαι που θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία.

Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες αλλά και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει το Euro. Είμαστε ένα σωστό μείγμα. Θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση, διαφορετικά θα είμαστε εδώ να μιλάμε για το τίποτα…

Επιβάλλεται να προκριθούμε, είμαστε η Ιταλία. Υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας όπως έγινε πέρυσι στο Παλέρμο αλλά εμείς κατεβαίνουμε στο γήπεδο με την επίγνωση ότι θέλουμε να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!