Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Ο Κόσμος των Σπορ», μίλησε για την υπόθεση του Γκουστάβο Πογέτ ενώ τόνισε ότι υπάρχουν ήδη προπονητές που ενδιαφέρονται για τη θέση του.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Ο Κόσμος των Σπορ», μίλησε για την υπόθεση του Γκουστάβο Πογέτ ενώ τόνισε ότι υπάρχουν ήδη προπονητές που ενδιαφέρονται για τη θέση του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Αντωνίου:

«Προφανώς το θέμα που έχει δημιουργηθεί έχει συζητηθεί μεταξύ του Πογέτ και του Εκτελεστικού διευθυντή κ. Φιλιππούση και του προέδρου του κ. Μπαλτάκου. Εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη και επειδή αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι η πρόκριση της Εθνικής ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει ο κ. Πογέτ με ενδεχομένως κάποια αρνητικά τα οποία μπορεί αυτή τη στιγμή, βλέποντας το θέμα λίγο εγωιστικά, λίγο με άλλο πρεστίζ, μπορεί να πουν ότι ο κ. Πογέτ έδωσε αφορμές και πρέπει να φύγει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμφέρον όμως της ομάδας και αυτό εκφράζω γιατί δεν εκπροσωπώ την ΕΠΟ στο σύνολο της, ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ λέω ότι το συμφέρον της Εθνικής είναι ο κ. Πογέτ να παραμείνει. Όλα αυτά όμως, που περιγράψατε έχουν να κάνουν με τον κ. Πογέτ, δεν έχουν να κάνουν με την Ομοσπονδία δηλαδή αν ο κ. Πογέτ έχει βάλει στόχο να αποχωρήσει από την Ομοσπονδία κανείς δεν θα τον κρατήσει. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές και δεν σας κρύβω ότι κάποιοι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον ότι «μπορεί ο Πογέτ να φύγει να δούμε μετά τον Μάρτιο τι γίνεται».

Εγώ δεν είμαι αυτός που θα καθορίσει τι θα γίνει. Η προσωπική μου άποψη, οι απαντήσεις που δίνω σε αυτούς είναι ότι σήμερα δουλεύουμε μπροστά τα δύο μπαράζ που έχει η Εθνική, πρέπει να περάσει η Εθνική. Αν περάσει η Εθνική στο Euro που το θεωρούμε ότι είναι πολύ κοντά και σε αυτό έχει συμβάλει κατά πολύ μεγάλο βαθμό ο κ. Πογέτ, θα πρέπει να συνεχίσει, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Βέβαια, πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, από αυτούς που συζήτησαν μαζί του γιατί εγώ δεν έχω συζητήσει για να ξέρω κάτι άλλο. Αν έρθει το θέμα στο συμβούλιο θα μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα με τον κ. Ταρίγκο αν αυτό είναι η αιτία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!