Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίο του αλλά και για το κάτι παραπάνω που θέλει από τους «ροχιμπλάνκος», απ’ την 3η θέση.

Συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «El Larguero» παραχώρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε με αφορμή τη νέα επέκταση του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2026, με τον Αργεντινό τεχνικό να επισημαίνει πως θέλει κάτι πολύ περισσότερο με τους «ροχιμπλάνκος», απ’ την 3η θέση της LaLiga.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι στο σύλλογο πολλά χρόνια και αισθάνομαι γεμάτος ενέργεια για να συνεχίσω. Υπάρχει ένα σχέδιο πάνω στο οποίο οφείλουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουμε καλά αλλά θέλουμε περισσότερα. Δεν μας αρκεί να είμαστε τρίτοι, θέλουμε να ενοχλήσουμε περισσότερο», τόνισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε και πρόσθεσε:

«Φαίνεται ότι παίζουμε τώρα καλύτερα, αλλά ξεχνούν πως όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, παίζαμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ το Champions League και εγώ δεν είμαι εδώ για να κερδίσουμε το Champions League. Δεν είναι εμμονή για μας η διοργάνωση, χαιρόμαστε κάθε φορά που παίζουμε…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!