Τους συμπαίκτες του ν' αφήσουν πίσω τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ που πέτυχε στο Βελιγράδι χθες (14/11) και να επικεντρωθούν στον αυριανό αγώνα (16/11, 21:15) με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, κάλεσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Τους συμπαίκτες του ν’ αφήσουν πίσω τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ που πέτυχε στο Βελιγράδι χθες (14/11) και να επικεντρωθούν στον αυριανό αγώνα (16/11, 21:15) με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, κάλεσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων τόνισε πως ποτέ στην ομάδα δεν έχουν κάνει μια προπόνηση ή δεν έχουν παίξει έναν αγώνα όλοι μαζί. Αναφερόμενος φυσικά στους τραυματισμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παπανικολάου:

«Είναι ένα πρωτάθλημα, που πρέπει να έχεις κοντή μνήμη, όπως λέμε. Να ξεχνάς τι έχει γίνει την προηγούμενη ημέρα και να βλέπεις την επόμενη σαν μια καινούρια, ξεκινώντας πάλι από το μηδέν. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις reset πάρα πολύ γρήγορα, κρατώντας κυρίως τα θετικά και δουλεύοντας πάνω στα αρνητικά κομμάτια, που μπορεί να έχεις παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στεκόμαστε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και το πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Αυτό πρέπει να κάνουμε και για αύριο. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Έχουμε δει αυτό που λέει και ο κόουτς, πως δεν είναι εύκολη η Λίγκα. Χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται και όλες οι ομάδες δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Πρέπει και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού να αποδίδεις το καλύτερο που μπορείς για να φτάσεις στη νίκη.

Στη συνέχεια τόνισε:

Σίγουρα δεν είναι θετικό να μη βλέπεις την ομάδα υγιή και πλήρη. Όλες οι ομάδες το περνούν, όπως είπε και ο κόουτς. Αλλά όσον αφορά στη δική μας ομάδα, σκέψου ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια προπόνηση όλοι μαζί. Να παίξουμε έναν αγώνα όλοι μαζί. Να δούμε πραγματικά, ποιο είναι το… ταβάνι μας. Πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Πόσα περιθώρια βελτίωσης μπορούμε να έχουμε και αυτό είναι μεγάλος “πονοκέφαλος”, κυρίως για τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, αλλά και γενικότερα για όλους στην ομάδα, μέσα από τις καταστάσεις, που μπορούν να παρουσιαστούν σε κάθε παιχνίδι. Παπανικολάου

Από την άλλη, όταν αγωνίζεσαι και βρίσκεται μέσα στο παρκέ, δεν έχεις το περιθώριο να σκεφτείς, ούτε το τι έχει γίνει, ούτε το ποιοι λείπουν, ούτε το τι θα γίνει, το πώς θα γίνει. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αποδώσεις αυτά που ζητάει ο προπονητής στο 100% και αυτά που απαιτεί το παιχνίδι για να φτάσεις στη νίκη. Με αυτό πορευόμαστε και καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, που πρέπει να ανταπεξέλθουμε, αλλά η δουλειά μας είναι αυτή. Είναι μέσα στο παρκέ, να δουλεύουμε, να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τις νίκες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!