O εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουσμάν Ντεμπελέ, είναι σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του του CIES Football Observatory, o κορυφαίος «δημιουργός ευκαιριών» κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

O εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουσμάν Ντεμπελέ, είναι σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του του CIES Football Observatory (διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ), o κορυφαίος «δημιουργός ευκαιριών» κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Η έκθεση παραθέτει τους 100 κορυφαίους, με τον Λιρόι Σανέ (Μπάγερν) και Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο) να καταλαμβάνουν τις θέσεις στο βάθρο, πίσω από το Γάλλο διεθνή σταρ της Παρί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί ότι λαμβάνονται υπόψη μόνο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει τουλάχιστον 630 λεπτά εγχώριου πρωταθλήματος για την ίδια ομάδα κατά την τρέχουσα σεζόν.

Οι Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Μούσα Ντιαμπί (Άστον Βίλα) βρίσκονται επίσης στην πρώτη 5άδα, ενώ οι Φεντερίκο Ντιμάρκο (Ίντερ) και Κιέραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ) είναι οι κορυφαίοι αμυντικοί παίκτες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 21 είναι ο Φλόριαν Βιρτζ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), ο Γιόχαν Μπακαγιόκο (Αϊντόχφεν) και ο Ίλια Κβασνίτσια (Ρουχ Λβιβ).

Συνολικά 33 πρωταθλήματα εκπροσωπούνται στους Top 100, με μέγιστο 16 παίκτες από την αγγλική Premier League, όπου ο Μους Ντιαμπί (Άστον Βίλα) προηγείται του Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ) και του Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Ουσμάν Ντεμπελέ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!