Η Γιουβέντους ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Νικόλο Φατζόλι μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Η Γιουβέντους ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Νικόλο Φατζόλι μέχρι τον Ιούνιο του 2028, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/11) η ομάδα της Serie A, αφού η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) τιμώρησε με απαγόρευση επτά μηνών τον μέσο για παραβίαση των κανόνων για στοιχήματα σε αγώνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προηγούμενη συμφωνία του Φατζόλι, που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2022, ίσχυε μέχρι το 2026:

«Η συνεργασία με τον Νικόλο συνεχίζεται, επομένως, με τον μέσο να έχει φτάσει στη Γιουβέντους το 2015 ως 14χρονος, ανεβαίνοντας στα νεανικά στάδια μέχρι το ντεμπούτο του στους άντρες το 2021», ανέφερε η Γιουβέντους σε ανακοίνωση.

Η ποινή του 22χρονου Φατζόλι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Ιταλία σε μια φιλική νίκη με 3-1 εναντίον της Αλβανίας τον Νοέμβριο του 2022, ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα για το τέλος της σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!