Ο Μπέιλ μέσω δηλώσεων του έδωσε ορισμένες σημαντικές συμβουλές στον Τζουντ Μπέλιγχαμ

Τεράστιος είναι ο αντίκτυπος που έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το ξεκίνημα του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν εντυπωσιαστεί και ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ουαλός που πανηγύρισε την κατάκτηση τεσσάρων Champions League με τους Μαδριλένους, με γκολ σε τρεις τελικούς, αποχωρώντας από την ενεργό δράση τον Ιανουάριο ου 2023.

Ο Μπέιλ δεν κρύβει ότι είχε προβλήματα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Μπερναμπέου», προβλήματα που προέρχονται κυρίως από την επαφή του με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, είναι ξεκάθαρος στις συμβουλές που θα έδινε στον Μπέλιγχαμ:

«Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να παίξεις το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί αν δεν το παίξεις και δεν κάνεις ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ, να τους μιλάς, να είσαι ουσιαστικά μαριονέτα, θα δεχτείς μεγάλη επίθεση. Είδες πολλούς από τους “Galáticos” να κάνουν έτσι, ό,τι ήθελε ο Τύπος. Αυτό ήταν μάλλον το πρόβλημά μου, γιατί δεν ήθελα να το κάνω.

Ήθελα απλώς να παίξω ποδόσφαιρο και να πάω σπίτι. Αυτό με δυσκόλεψε και τους έκανε να μου επιτεθούν λίγο. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να μιλάς μετά τους αγώνες και να φροντίζεις να μιλάς στα Ισπανικά…».

Ο Μπέιλ ήταν κάποτε η πρώτη υπογραφή της Ρεάλ Μαδρίτης που ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!