Ο Λοπετέγκι απάντησε αρνητικά εν τέλει στη Αλ Ιτιχάντ και πλέον ο Σύλλογος στρέφεται σε άλλες λύσεις για το πάγκο του.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε, στις αρχές του μήνα, τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Ο βοηθός προπονητής Χασάν Χαλίφα αναλάβει καθήκοντα ως προσωρινός προπονητής, εν αναμονή του αντικαταστάτη του Νούνο.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 57χρονος Βάσκος τεχνικός, Γιουλέν Λοπετέγκι, ενώ είχε αρχικά είχε συμφωνήσει για να πάρει τη θέση του Σάντο στον πάγκο της ομάδας, τελικά απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει να δουλέψει στην Premier League, έστω και αν η πρώτη του θητεία στη Γουλβς δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως μετά την άρνηση του Λοπετέγκι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζονται οι Μπενζεμά, Ν’ Γκολό Καντέ και Φαμπίνιο, έχει στραφεί στην περίπτωση του Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, πέρασε από συνέντευξη με τη διοίκηση και είναι στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!