Ο Ερικ Ντάιερ ψάχνει να βρει ομάδα, καθώς δεν είναι στα πλάνα στην Τότεναμ και η Ρόμα μοιάζει φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Ερικ Ντάιερ ψάχνει να βρει ομάδα, καθώς δεν είναι στα πλάνα για τη βασική ενδεκάδα της Τότεναμ και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Ρόμα.

Ο 29χρονος Αγγλος διεθνής στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Αγγελο Ποστέκογλου, αν και στα τελευταία ματς αναγκαστικά χρησιμοποιείται μετά την κόκκινη κάρτα του Ρομέρο στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, τον Ιανουάριο αναμένεται να παραχωρηθεί, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους «σπερς» και θα μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ Κρίσταλ Πάλας και Εβερτον έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον ατζέντη του, με τον Ντάιερ όμως να προτιμά την Ιταλία και την Ρόμα, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο τον γνωρίζει καλά από τη θητεία του στον πάγκο των «σπερς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!