Ο Βίκτορ Οσιμέν μίλησε στο podcast του Τζον Όμπι Μίκελ και ανέφερε πως το καλοκαίρι έλαβε μια εξωπραγματική πρόταση από ομάδα της Αραβίας.

Ο Βίκτορ Οσιμέν αποτέλεσε το καλοκαίρι το μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και όχι μόνο. Η φετινή χρονιά των πρωταθλητών Ιταλίας δεν εξελίσσεται το ίδιο καλά, με πολλές τριβές μεταξύ παιχτών και προπονητή. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η φυγή του Ρούντι Γκαρσιά με τους Ίγκορ Τούντορ και Βάλτερ Ματσλαρι να είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι μίλησε για την αγάπη του στην πόλη και στην ομάδα της Νάπολι αλλά η πρόταση που έλαβε από ομάδα της Αραβίας το καλοκαίρι ήταν όπως αναφέρει «δύσκολο να την αρνηθεί κάποιος».

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω το περασμένο καλοκαίρι καθώς η Νάπολι ήθελε να με κρατήσει».

«Αλλά όταν ήρθε η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια. Μια μεγάλη πρόταση… ήταν δύσκολο να απορριφθε. Μίλησα με τη Νάπολι και αποφάσισα να μείνω», τόνισε ο Οσιμέν στο podcast του Τζον Όμπι Μίκελ, πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!