Ο Άρης Λυκογιάννης ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Πανιωνίου και μιλώντας στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio, παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον ίδιο, καθώς οι «κυανέρυθροι» αγωνίζονται στην Α2.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Πανιωνίου και μιλώντας στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio, παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον ίδιο, καθώς οι «κυανέρυθροι» αγωνίζονται στην Α2.

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε αρκετή σκέψη και αρκετή ταλάντευση μεταξύ του αν έπρεπε να γίνει αυτό το βήμα ή όχι. Αν δεν υπήρχε το ειδικό βάρος του συγκεκριμένου σωματείου δε θα το σκεφτόμουν καν.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή βλέπω κάτι καλό και μια όμορφη προοπτική να “ ανοίγεται” και να μπορεί να δημιουργηθεί εδώ, επειδή είμαι και κάτοικος της Νέας Σμύρνης, έκανα αυτήν την επιλογή. Ελπίζω όλοι να δικαιωθούμε στο τέλος και όλα να πάνε καλά,» δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Για τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου, ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε:

«Εγώ ξέρω ότι για να μπορέσεις να βάλεις έναν στόχο και να τον υπερασπιστείς, ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις είναι με την παρουσία σου και τις πράξεις σου μες στο γήπεδο, όχι με αυτά που λες. Το ποιος ήσουν χθες και προχθές δε μετράει ιδιαίτερα. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι, πρέπει να δείχνουμε με την προσέγγιση που θα έχουμε αν είμαστε όντως η καλύτερη ομάδα και αν αξίζουμε να είμαστε στην Α1».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το αν έχει πίεση λόγω της ιστορίας του Πανιωνίου, είπε:

«Καταλαβαίνω την επιθυμία των ανθρώπων που έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση και την επιθυμία του κόσμου. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στη συγκεκριμένη δουλειά, η πίεση έχει να κάνει με το τι ασκούμε οι ίδιοι στον εαυτό μας. Η πίεση που βάζω ο ίδιος στον εαυτό μου αρκεί».

Για το αν έχουν στο μυαλό τους να αποκτήσουν 2ο ξένο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, επισήμανε:

«Καταρχάς, πρέπει να κάνουμε προπόνηση, να γνωριστούμε καλύτερα, να δούμε αν χρειαζόμαστε ενίσχυση και ύστερα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Σίγουρα, πάντως, υπάρχει η σκέψη ότι αν χρειαστεί θα κάνουμε προσθήκη, αλλαγή ή οτιδήποτε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!