Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio για φλέγοντα θέματα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio για φλέγοντα θέματα του ελληνικού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, εν αναμονή της απόφασης της FIBA για τον φάκελο υποψηφιότητας για τη διοργάνωση ενός εκ των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά στην Αθήνα, ο Βαγγέλης Λιόλιος φάνηκε… αισιόδοξος:

«Feedback ή εσωτερική πληροφόρηση δεν έχουμε απ’ τη FIBA, γιατί τηρούν απόλυτα τις εσωτερικές διαδικασίες και είναι απόλυτα ορθό αυτό που κάνουν. Αν μου ζητούσατε να πω, όμως, τι πιστεύω ότι θα συμβεί σε 13 ημέρες… απλά θα χαμογελάσω».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την ανάληψη του Ευρωμπάσκετ 2025 απ’ την Ελλάδα:

«Η ομάδα έπαιξε καλά στην Χαλκίδα γιατί είναι η ίδια δομή και ο ίδιος “ κορμός” ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Απ’ όταν ανέλαβε ο κύριος Πρέκας, βάλαμε ένα στόχο να μπορέσει να φτιάξει έναν “ κορμό”. Από τότε είχαμε σκοπό να πάρουμε το Ευρωμπάσκετ 2025, οπότε από τότε είχαν “ χαραχτεί” λίγο τα βήματά μας. Με την ανάληψη του Ευρωμπάσκετ 2025, στο οποίο θα παρευρεθούν στη χώρα μας οι καλύτερες χώρες του μπάσκετ γυναικών στην Ευρώπη, μας έχει δώσει ένα επιπλέον κίνητρο όχι μόνο να φτιάξουμε μια καλή εθνική ομάδα, αλλά και να προετοιμάσουμε όλο το γύρω-γύρω, όλη την ατμόσφαιρα, όλο το event, έτσι ώστε το Ευρωμπάσκετ 2025 να είναι το σημείο ανόδου του μπάσκετ γυναικών.

Προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο 1.5 χρόνο που έχουμε μπροστά μας, ώστε να έοχυμε και αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, αλλά και γεμάτο γήπεδο, για να πάρει μια έξτρα ώθηση στο μπάσκετ γυναικών για τα επόμενα χρόνια. Το ματς στην Χαλκίδα ήταν το… εναρκτήριο ουσιαστικά παιχνίδι για εμάς για να φτάσουμε στο Ευρωμπάσκετ 2025. Ξεκινάει ένα κομμάτι συσπείρωσης όλων των ομάδων, ακαδημιών, προετοιμασίας, ώστε να είναι ουσιαστικό βήμα η ανάληψη του Ευρωμπάσκετ 2025 και όχι απλά τυπικό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!