Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Γαλλία τη Τρίτη και για αυτόν τον αγώνα έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται σε λίγες μέρες στη μάχη για τη τελευταία αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2024 με αντίπαλο τη Γαλλία.

Παρά το γεγονός πως ο εν λόγω αγώνας δεν θα κρίνει και πολλά, ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι μεγάλος. Χαρακτηριστικό είναι πως η ΕΠΟ έκανε γνωστό που έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena. Εθνική

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται με τους ίδιους εντυπωσιακούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία για την 10η αγωνιστική των European Qualifiers, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ΕΠΟ ενημερώνει τους Έλληνες φιλάθλους, ότι προς διάθεση απομένουν πλέον πολύ λίγα εισιτήρια και σύντομα αναμένεται και αυτά να εξαντληθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

20€ στις θύρες 41, 42, 43, 44

30€ στις θύρες 37, 39, 45, 47

40€ στις θύρες 1, 2, 38, 40, 46, 48

55€ στις θύρες 3, 6, 5, 8, 9, 10, 11, 12

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!