Δύο πολυτιμότερους παίκτες ανέδειξε η 6η αγωνιστική της Basket League με το βραβείο να το παίρνουν Τόμας Ουόκαπ και Τζάστιν Άλστον.

Δύο πολυτιμότερους παίκτες ανέδειξε η 6η αγωνιστική της Basket League.

Τον τίτλο του MVP μοιράστηκαν ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Ουόκαπ και ο Τζάστιν Άλστον που πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Πάτρα επί του Απόλλωνα.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ, Τζάστιν Άλστον, στην πρώτη εμφάνιση του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» πέτυχε 19 πόντους με 3/5 βολές, 5/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα, πήρε 14 ριμπάουντ, κέρδισε 4 φάουλ, έκανε 2 και ένα λάθος σε 22’ και 13’’ συμμετοχής. Basket

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 31χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Τόμας Ουόκαπ, στην εντός έδρας νίκη επί του Προμηθέα Πατρών σκόραρε 20 πόντους με 4/4 δίποντα και 4/5 τρίποντα, μάζεψε τρία ριμπάουντ, μοίρασε τρεις ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε τρία, ενώ πραγματοποίησε δύο κλεψίματα σε 22’ και 11’’ συμμετοχής.

Αμφότεροι συγκέντρωσαν 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης που ήταν η καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων του προηγούμενου τριημέρου.

Την καλύτερη επίδοση γενικά στην 6η εβδομάδα είχε με 34 βαθμούς ο Μάρκους Θόρτον του Λαυρίου, που ηττήθηκε από το Μαρούσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!