Η επιστροφή του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ στον πάγκο της Βιγιαρεάλ επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η επιστροφή του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ στον πάγκο της Βιγιαρεάλ επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), με τον Ισπανό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Ο 58χρονος τεχνικός επιστρέφει στο «Θεράμικα» μετά τον Αύγουστο του 2016, έχοντας στην πρώτη θητεία του (2013-2016) 177 αγώνες με απολογισμό 87 νίκες, 44 ισοπαλίες και 46 ήττες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την Τρίτη (14/11) θα ξεκινήσει να προπονεί την ομάδα, ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βιγιαρεάλ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου για την 13η αγωνιστική της La Liga κόντρα στην Οσασούνα.

Ακολούθως θα βρεθεί στις 30 Νοεμβρίου αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, βρίσκοντας ξανά στο… δρόμο του τους «πράσινους», μετά τον γ’ προκριματικό του Champions League, όπου αποκλείστηκε ως προπονητής της Μαρσέιγ στα πέναλτι απ’ το «τριφύλλι». Μαρθελίνο 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!