Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, μίλησε για τον Εμπαπέ και είπε πού θα έφτανε αν ο Γάλλος ήθελε να παίξει στους Βαυαρούς.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, σε συνέντευξή του στο «Canal Plus», όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Τούχελ και Εμπαπέ γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε τον διεθνή ως «εξαιρετικό» και ότι αν ήθελε να αγωνιστεί στους Βαυαρούς θα «πήγαινε να τον πάρει με το ποδήλατο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν θέλω να υπογράψω τον Μπαπέ; Ναι θέλω, θα παίξει για εμάς, είναι ξεκάθαρο αυτό», ανέφερε αστειευόμενος.

«Είναι φανταστικός παίκτης. Αν θέλει να έρθει στην Μπάγερν, θα πάω να τον φέρω με ποδήλατο, αλλά δεν νομίζω ότι θέλει να έρθει», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!