Ενισχύεται σημαντικά η Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο καθώς μέλος της ομάδας αναμένεται να είναι ο Μάρκους Χάουαρντ.

Ενισχύεται σημαντικά η Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο καθώς μέλος της ομάδας είναι πλέον ο Μάρκους Χάουαρντ.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Μπασκόνια έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο από την πλευρά της μητέρας του. Έτσι, σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο Χάουαρντ αποκτήσει το διαβατήριο, τότε θα μπορεί να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Εκεί θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Τζόρνταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζόρνταν Χάουαρντ αγωνίζεται επίσης στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ομπραδόιρο και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο.

Πλέον, ο παίκτης έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες και πλέον είναι θέμα ημερών να αποκτήσει το διαβατήριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!