Ο ηγέτης και σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έδωσε αφοπλιστική απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για τις αποφάσεις του.

Ο ηγέτης και σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έδωσε αφοπλιστική απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για τις αποφάσεις που πήρε στο παιχνίδι κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Προς όλους αυτούς τους επικριτές και τους ειδικούς του μπάσκετ, που δεν ξέρουν τίποτα στην ουσία και μου λένε πως θα έπρεπε να πάρω εγώ αυτό το σουτ κόντρα στο Μαϊάμι αντί να πασάρω στον Καμ Ρέντις. Λοιπόν, θα έκανα το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τους συμπαίκτες μου», ανέφερε ο ΛεΜπρόν χαρακτηριστικά.

«Παίρνω τη σωστή απόφαση μέσα στο παρκέ κάθε φορά που έχω την μπάλα. Και πάλι η μπάλα θα πήγαινε στον Καμ Ρέντις σίγουρα», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!