Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως είναι αρκετά σημαντικό που οι «πράσινοι» θα δουλέψουν με ηρεμία στη διακοπή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά και τόνισε πως είναι αρκετά σημαντικό που οι «πράσινοι» θα δουλέψουν με ηρεμία στη διακοπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς:

«Ναι χρειάστηκε υπομονή ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Κηφισιά μπορεί να αμυνθεί καλά και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Επιτεθήκαμε υπομονετικά, ψάχναμε το γκολ με διαφορετικούς τρόπους. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα, για να είμαστε ψύχραιμοι και παρότι δεν είχαμε το υπέρ μας σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι τα καταφέραμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το ότι πηγαίνει στη διακοπή με διαφορά και πόσο σημαντικό είναι αυτό:

«Είναι σημαντικό να πάμε στη διακοπή με ηρεμία για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε στο επόμενο μπλοκ παιχνιδιών με οκτώ ματς σε 24 μέρες με στόχους σε τρεις διοργανώσεις. Όταν πηγαίνεις σε μια διακοπή με νίκη μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!