Ο Γιώργος Γιακουμάκης και η Ατλάντα Γιουνάιτεντ είπαν «αντίο» στα φετινά Play-offs του MLS καθώς το 19ο γκολ του επιθετικού δεν ήταν αρκετό.

Το δρόμο προς τα δίχτυα για 19η φορά βρήκε ο Γιώργος Γιακουμάκης για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των play-offs του MLS.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης και η Ατλάντα Γιουνάιτεντ είπαν «αντίο» στα φετινά Play-offs του MLS από την φάση των «16», αφού ηττήθηκαν στο τρίτο παιχνίδι με 4-2 από την Κολόμπους Κρου.

O Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε βασικός και σκόραρε για την ομάδα του στο 35ο λεπτό, μειώνοντας σε 3-1 αλλά δεν έφτανε για την αντεπίθεση. Ολοκλήρωσε έτσι την φετινή σεζόν με 19 τέρματα στο πρωτάθλημα σε 30 αγώνες σε κανονική διάρκεια και Play-offs.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!